sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

different dimension

Eilen tuli käytyä Tampereella parin kaverin kanssa.Mun ei pitänyt oikeastaan ostaa muuta kuin hiusväri (jonka unohdin kuvata) ja päällyslakka, mutta kuinkas kävikään...
Spiritstoresta löytyi heti söpö cupcake- asia! Taisi maksaa 5 e.
Huulikiilto-cupcake taas löytyi mulle ihan uudesta kaupasta nimeltä Surprise Me. Täytyy mennä sinne joskus toistekin kun jäi pari asiaa vähän mieleen :) Tämä makso 3 tai 4 euroa.
MOAR! :D KappAhlista löytyi tämmöinen söpöläinen, maksoi 3 euroa.
Sitten kynsiin... H&M:ltä löysin oikein söpön pinkin, sävy Spoiled Beauty. 4 euroa.
Seppälästä löytyi tämmöinen Miss Selene. Kuva on huono, mutta seasta siis löytyy sydämiä ja glitterpaloja. Mulla on tästä myös tähdillä varustettu versio ja totuushan on se, että ei niitä juurikaan sieltä saa. Mutta kahden euron hinta ei ollut niin paha että jättäisin tämän kokeilematta.
Stockmannilta menin hakemaan Konadin päällyslakkaa, eli toivotaan ettei enää tarvitse kirota niitä sotkeentuneita kuvioita.

Sitten jotain überjännää...




IHANA avaimenperähässäkkä ♥♥♥ Tämä löytyi siis myös Spiritstoresta ja hintaa olisi ollut kympin verran, mutta tarina menee näin: Ekoja kauppoja joissa käytiin, oli juuri Spiritstore. Ostin silloin ylempänä esitellyn cupcaken, ja tää jäi kummittelemaan mun mieleen. Se kymppi tuntu vaan liian paljolta noinkin pienestä asiasta. No, mentiin sitten myöhemmin sinne takaisin ja kun taas sitä ihastelin, kaveri lupas maksaa siitä puolet niinkun synttärilahjaks :3 Joten maksoin tästä sitten vaan sen vitosen. Ja ihana on! kiitos
btw onko ees söpöin google- kuva ikinä?

oikoluettuani tekstin huomasin että tässä postauksessa mainitaan aika keturan monta kertaa sana 'söpö'. mitähän tästäkin pitäis ajatella.


Ei kommentteja: