keskiviikko 8. joulukuuta 2010

uutukaisia ja vanhojen jälleennäkemisiä

Nyt väsyttää 24/7. Tänäänkin koulussa suurin piirtein nukuin ekat tunnit, silmät ei vaan pysyneet auki. Väsyneenä ei näemmä myöskään kannattaisi laittaa kynsiä, tai jälki tulee olemaan kuta kuinkin tällaista:

 Kahden kynnen kuviot onnistuin sotkemaan kun laitoin mattalakkaa ._. Mutta anyways, näissä alla oli Lumene Tango For Two/Tanssi kahdelle, joka ei ole niin oranssi kuin kuva antaa ymmärtää, päälle laitoin kuviot Konad-laatasta m3 (siitä lisää alempana) ja lopuksi mattasin Rimmelin Pro Matte Finish lakalla.

 Mulla on myös iloisia uutisia...
 ...liittyen ylläoleviin konad-laattoihin :> Tarina menee näin: Silloin kun olin siellä Tallinnassa, ostin sieltä myös nämä kyseiset laatat. Syy miksen esitellyt niitä samassa postauksessa kuin muut ostokset, on se, että onnistuin hukkaamaan nämä! :D Olin jo luovuttanut etsinnän ja alkanut uskoa, että pahimmassa tapauksessa nämä olisivat jääneet laivaan tai Viron puolelle, mutta viikonloppuna löysin nämä... tyynyliinani sisältä WTF? :D
Hämmennys oli aikamoinen mutta pian se vaihtui iloksi kun tajusin että voin nyt totetuttaakin ne lakkaukset joita olin ajatellut. 
Lisää uutisia liittyen yllätys yllätys Viroon, porukat olivat siellä viikonlopun ja toivat sitten tuliaisia:

 Jonkin aikaa himoitsemani Britneyn tuoksu Hidden Fantasy.


Vasemmalta oikealle: Circus Fantasy, Hidden Fantasy ja Fantasy. Tykkään kovasti!

 Myös uusia kynsikoristeita sain...
...sekä korvikset.

Sellaista tänään. Nukkuminen olisi kova sana mutta vähän näyttää siltä että menisinkin tänään katsomaan Rare Exportsin. Onko kukaan käynyt katsomassa, millainen oli?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kymmenen pisteen vihje; postaa useammin ;)