sunnuntai 17. lokakuuta 2010

go gaga

 Nyt sitten olis Gagan vuoro! Alotetaan vaikka ihan alusta, eli lähdettiin kavereitten kanssa kohti Helsinkiä siinä neljän aikoihin, junalla siis mentiin. Pasilassa oltiin vähän ennen kuutta, ja käytiin siinä sitten hesessä syömässä. Ja bongailtiin keikalle menijöitä, niitä hiusrusetetteja meinaan näkyi aika kiitettävästi :D
 Pasilasta siirryttiin sitten Hartwallin suuntaan ja jonottamaan. Bongattiin siellä sitten tuttujakin. Kun oltiin turvatarkastuksesta selvitty ja sisälle päästy, ampastiin suoraan fanituotekojulle. Ostokset näkyy tän postauksen lopussa :)
 Kun oltiin etitty meidän paikat, lähettiin vielä hakeen yhden kaverin kanssa juotavaa, koska siellä oli mielettömän kuuma D:
 Lämppärinä oli tosiaan Semi Precious Weapons, joka ei musiikillisesti iske muhun mutta se laulaja oli hauska mies :D Näytti meille muunmuassa persettä ;D
 No sitten päästään itse Gagaan. Show tosiaan alkoi Dance in the Darkilla ja yleisö villiintyi. Leidi vaihtoi asuaan monta kertaa ja lavasteetkin vaihtuivat useasti.
 Gagalle huimasti plussaa siitä että otti yleisön huomioon niin hyvin ja monta kertaa. Neiti myös korosti useaan otteeseen sitä että pitää olla oma itsensä, mitä itsekin pidän tärkeänä.
 Put your paws up for the Fame Monster ! Ihana :D
 Päädyin sitten ostamaan kaksi paitaa kun en osannut päättää :D Rakkautta
 Kävin vielä myöhemmin ostamassa Tour Bookin, jossa oli kuvia kiertueelta.
 Nää tekstit on samoja mitä Gaga puhui shown aikana :)


Tiivistettynä: Gagan show oli mieletön ja Gaga itse vielä upeampi persoona kuin ikinä olin ajatellut. Kun uusi albumi Born This Way julkaistaan ja jos Gaga tekee sen myötä uuden kiertueen ja palaa Suomeen, niinkuin hän vähän lupaili, meikä on todellakin paikalla bilettämässä!

2 kommenttia:

anna kirjoitti...

Olin Gagan keskiviikkoisessa konsertissa ja olin ihan myyty, täydellinen show!! :) Mun blogissa lukee kuka tunnettu bloggari kirjotti helsinki konsertista :P

mmajee kirjoitti...

jee go perez! :D